KhaleesiSalon

KHALEESI SALON

De ce Khaleesi Salon?

 

Khaleesi-Salon de înfrumusețare: prin denumire trebuie să oferim servicii de înfrumusețare și de îngrijire a pielii, tratamente, plus servicii suplimentare, cum ar fi manichiură, machiaj, masaj și o varietate de tratamente faciale, care pot fi adaptate la tipul dumneavoastră de piele. Salon de înfrumusețare mai înseamnă că suntem în măsură să ofererim o analiză detaliată a pielii, tratament spa și o gamă de servicii specializate.

Pentru noi fiecare client contează, motiv pentru care respectul nostru este deplin. Prin serviciile oferite dorim să răspundem cu succes chiar și la cele mai exigente gusturi în materie de beauty. Rezultatul muncii noastre se traduce doar prin satisfacția clientelor. Prin respect înțelegem să oferim tot ceea ce avem mai bun, într-o manieră profesională. Am învățat să comunicăm eficient cu fiecare client, astfel încât împreună să reușim rezultatul dorit. Pentru noi bună comunicare cu cei care ne trec pragul salonului, este o formă de respect. Ne propunem ca prin serviciile oferite, fiecare client să devină fidel salonului nostru.

Știm că reușita unui salon de înfrumusețare depinde de personalul acestuia, și mai știm că pasiunea este baza meseriei noastre. Am reușit să formăm o echipă de specialiști în materie de beauty, o echipă pregatită oricăror provocări. Dincolo de pasiune, tânăra echipă de profesioniști în servicii de înfrumusețare: deține viziune, determinare, o bună organizare și nu în ultimul rând, cunoștinte aprofundate în domeniu.

O schimbare de look sau doar găsirea coafurii potrivite înseamnă, de multe ori, un plus de atitudine, un strop de culoare adăugat unei zile obişnuite sau chiar secretul care te face să fii mereu în centrul atenţiei. De aceea, viziunea unui hair stilist şi îndemânarea unor profesionişti sunt atât de importante când alegi un salon de frumuseţe cu gândul de a face o schimbare în viaţa ta sau doar pentru a primi un impuls care să te ajute să te simţi specială. Din toate aceste convingeri a luat naştere Khaleesi Salon, un loc cochet, unde fiecare client care ne trece pragul se bucură de o atenţie deosebită.

Doar aici vei avea ocazia să afli că luxul şi profesionalismul nu înseamnă şi preţuri mari. Specialiştii noştri, cunoscători ai celor mai noi tendinţe în materie de coafuri, manichiură şi pedichiură, sunt gata să îţi ofere cele mai bune sfaturi şi să îţi pună în valoare frumuseţea. Am ales să lucrăm doar cu produse profesionale de înaltă calitate şi cu aparatură de ultimă generaţie acreditată pe plan internaţional. Khaleesi Salon este locul în care te bucuri de un ambient plăcut atunci când acorzi timp aspectului tău şi de unde pleci de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Clientele noastre sunt femei active în viața socială și în cea de familie, preocupate, totodată, de aspectul lor și de modul în care se prezintă. Pentru ele frumusețea este o valoare dar și o armă a seducției. O femeie modernă știe cum să-și acorde atenție și timp pentru a fi frumoasă și apreciată. La salonul nostru găsește servicii profesionale de coafură și manichiură, dar și solar. Aici grija pentru detalii este esențială, iar serviciile unele de top. Satisfacția clientelor este oglinda muncii noastre!